QARK ELEKTRIK - RICUM.EDU.RS

Qark Elektrik - ricum.edu.rs | Download

fuqia ne qarkun e rrymes alternative - Drejtimin e rrymes . •P.sh. Ne figure e meposhtme drejtimi i shigjetes dhe ... ku p eshte fuqia ne wat (W), . shperndajne fuqi ne qarkun te lidhur me to. •Kemi dy lloje burimesh: •Burime te pavarura •Burime te varura •Nje burim i pavarur ideal eshte nje element aktiv qe by

  • File Name: leksion-bte-2.pdf
  • Published:
  • Source: www.ricum.edu.rs
  • File Type: pdf
  • File Size: 708 KB

Related Documents from Qark Elektrik - ricum.edu.rs:

  • QARK ELEKTRIK - RICUM.EDU.RS

    Qark Elektrik - Ricum.edu.rs

    drejtimin e rrymes . •P.sh. Ne figure e meposhtme drejtimi i shigjetes dhe ... ku p eshte fuqia ne wat (W), . shperndajne fuqi ne qarkun te lidhur me to. •Kemi dy lloje burimesh: •Burime te pavarura •Burime te varura •Nje burim i pavarur ideal eshte nje element aktiv qe. Reading & Download »